PDK: Kthehemi pasi që seanca të caktohet me pajtim të partive

PDK do të kthehet në seancë pasi që të arrihet një konsensus në mes partive politike për të caktuar një seancë të re. Këtë qëndrim të PDK-së e ka l

PDK do të kthehet në seancë pasi që të arrihet një konsensus në mes partive politike për të caktuar një seancë të re.

Këtë qëndrim të PDK-së e ka lexuar para gazetarëve në holl të Kuvendit deputetja e zgjedhur e PDK-së Blerta Deliu.

Sipas saj PDK-ja do ta jap maksimumin e saj për të kthyer shtetin në normalitet gjithnjë në përputhje me ligjet dhe Kushtetutën e Kosovës.

Deliu tha se PDK nuk do të veprojë sikur partitë tjera qysh kanë vepruar në vitin 2014 kur kanë bllokuar vendin për disa muaj.

COMMENTS