Patatet, pse janë aq të nevojshme? (Video)

Patatet, pse janë aq të nevojshme? (Video)

Pllakat e gramafonit, Sony sërish do t’i prodhojë ato (Video)
Premierë: Meda publikon dy projekte ‘Shihem Nihem’ dhe ‘Shans nuk ki’ (Video)

Patatet kanë më pak kalori se orizi dhe pastat dhe janë të pasura me shumë vitaminë C, për këtë arsye detarët e shekullit 19 i kanë ngrënë për të shmangur skorbutin.

Rreth 200 gramë të patateve të reja sigurojnë gati gjysmën e nevojave ditore të njeriut për vitaminën që nxit sistemin e imunitetit.

COMMENTS