Pasta në tavë (Video)

Pasta në tavë (Video)

Këto makarona me djathë dhe suxhuk të pjekura në furrë janë shumë të lehta për t’u bërë dhe janë ushqimi perfekt kur duam të hamë diçka të shijshme dh

Këto makarona me djathë dhe suxhuk të pjekura në furrë janë shumë të lehta për t’u bërë dhe janë ushqimi perfekt kur duam të hamë diçka të shijshme dhe të shpejtë.

Fusim makaronat në një enë për përzierje. Shtojmë djathin e bardhë duke e copëtuar me duar, majonezën dhe përziejmë mirë.

Fusim në një enë për pjekje. Mbi makaronat rendisim copat e suxhukut dhe magdanozin.

Pjekim në furrë për 5 min në 180 °C. Servojmë menjëherë. Ju bëftë mirë!

Pasta në tavë

Pasta në tavëKëto makarona me djathë dhe suxhuk të pjekura në furrë janë shumë të lehta për t’u bërë dhe janë ushqimi perfekt kur duam të hamë diçka të shijshme dhe të shpejtë.

Posted by Me Shije on Thursday, March 9, 2017

COMMENTS