Pasi i shpëtuan rrotullimit, dolën nga vetura dhe fjetën (Video)

Macet duke bërë ‘Arte Marciale’ (Foto)
Keni harruar çelësin brenda në makinë, mos u frikëso! Ky superhajdut ju tregon si të hapni derën (Video)

Në Teriberka të Rusisë, janë parë dy burra që flinin afër një veture të rrotulluar.

Nuk dihet si është rrotulluar Hyundai në këtë rrugë periferike, por duke se pasagjerët me xhaketa të njëjta kanë shpëtuar pa lëndime, transmeton Telegrafi.

Mbetet i panjohur edhe identiteti i burrave që kanë përpara një bidon me ujë, një shishe vodkë si dhe një kovë të vogël, që duket sikur të ketë ushqim.

Roma Romani që e ka xhiruar videon dhe e ka postuar në internet, ka qenë duke kaluar atypari kur pa veturën e kthyer së prapthi.

“Provova t’i zgjojë por ata as që lëvizën”, ka shkruar ai lidhur me rastin e pazakontë.

COMMENTS