Pas fjalëve për divorcin, Tuna merr këtë vendim të papritur

Pas fjalëve për divorcin, Tuna merr këtë vendim të papritur

Nga një çift i lumtur, Tuna dhe Patris së fundmi janë vënë në qendër të thashethemeve për një ndarje mes tyre. Por ende as këngëtarja dhe as bashkësh

Nga një çift i lumtur, Tuna dhe Patris së fundmi janë vënë në qendër të thashethemeve për një ndarje mes tyre.
Por ende as këngëtarja dhe as bashkëshorti i saj nuk kanë bërë asnjë reagim, megjithëse veprimet e tyre zbulojnë diçka.

Pasi e hoqi Patrisin, nga lista e personave që ndiqte në Instagram nga llogaria e saj dhe e djali, Tian, Tuna merr vendimin tjetër. Sipas Prive, këngëtarja ka lënë prej disa ditësh Prishtinën, ku jetonte me bashkëshortin, për t’u vendosur në Shkup. Si duket gjërat mes tyre po përkeqësohen.

COMMENTS