Partitë politike edhe një ditë afat për dorëzimin e listave për zgjedhjet lokale

Partitë politike kanë edhe një ditë afat për dorëzimin e listave të kandidatëve për zgjedhjet lokale të cilat do të mbahen më 22 tetor. Kështu ka b

Partitë politike kanë edhe një ditë afat për dorëzimin e listave të kandidatëve për zgjedhjet lokale të cilat do të mbahen më 22 tetor.

Kështu ka bërë të ditur zëdhënësi i Komisionit Qendror Zgjedhor, Valmir Elezi.

Ai ka thënë se ky institucion pret nga subjektet politike që t’i dorëzojnë emrat për kandidatë për kryetarë të komunave dhe asamblistë komunal deri të martën (22 gusht) në orën 24:00.

COMMENTS