Parku Gorbea, Pylli mistik në Spanjë (Video)

Parku Gorbea, Pylli mistik në Spanjë (Video)

Kjo është taksia vetëfluturuese e së ardhmes (Video)
82 vjeçarja Dj Gjyshja, shembull se mosha nuk është pengesë për suksesin (Video)

Parku natyror Gorbea është një zonë e bukur dhe e mbrojtur, që gjendet mes krahinave Alava dhe Vizcaya, në Baski të Spanjës.

COMMENTS