Parandaloni bakteriet me kanellë

Parandaloni bakteriet me kanellë

Për të qëndruar larg viruseve dhe bakterieve, përpiquni të veproni më herët. Ekspertët thonë se kanella është zgjidhja e shkëlqyer, sepse ka aromë

Për të qëndruar larg viruseve dhe bakterieve, përpiquni të veproni më herët.

Ekspertët thonë se kanella është zgjidhja e shkëlqyer, sepse ka aromë të fuqishme antibakteriale, prandaj rekomandohet që të përdoret në pije dhe në ushqim.

Një sekret tjetër i kanellës është ka aftësinë të ndalojë rritjen dhe riprodhimin e bakterieve dhe kërpurdhave.

Studime të shumta kanë theksuar se kanella është shumë më efektive se medikamentet.

Ekspertet sugjerojnë që të përdoret edhe vaji esencial i kanellës, në mënyrë që të parandalohen viruset e ndryshme.

COMMENTS