Parada shqiptare në rrugët e Manhatan, i vënë ‘flakën’ New Yorkut (Video)

Parada shqiptare në rrugët e Manhatan, i vënë ‘flakën’ New Yorkut (Video)

Ish-ushtari serb: Me eshtrat e shqiptarëve janë shtruar rrugët (Video)
Pacolli: Jam kërcënuar, dhe në atë moment kam vendosur që të hyjë me LDK-në (Video)

Në Manhatan të Nju Jorkut po zhvillohet “Parada Shqiptare”, një aktivitet i përvitshëm ku marrin pjesë mijëra shqiptaro-amerikanë.

Këtë vit, parada ka si temë arbëreshët dhe kulturën e tyre.

COMMENTS