Para vdekjes i premtoi se do ta realizonte ëndrrën, shikoni çfarë ka bërë (Foto)

Para vdekjes i premtoi se do ta realizonte ëndrrën, shikoni çfarë ka bërë (Foto)

Tristan Marshall Regan-it kishte vdekur babai para tre viteve. Derisa po jetonin vitet e martesës prindërit e tij, e ëma kishte një ëndërr që të

Tristan Marshall Regan-it kishte vdekur babai para tre viteve.

Derisa po jetonin vitet e martesës prindërit e tij, e ëma kishte një ëndërr që të bënte veshje për vajza, duke u frymëzuar nga modelet dhe filmat që ajo donte.

Ajo kishte kujdesur vitet e fundit për burrin e saj dhe nuk kishte pasur kohë t’i kushtonte ëndrrës. Megjithatë, ajo i premtoi para vdekjes se do ta bënte ëndrrën realitet.

Ajo e mbajti premtimin e saj, duke derdhur të gjithë energjinë dhe dashurinë mbi punën. Çdo veshje e saj është unike.

Shikoni më poshtë.

COMMENTS