Papuçet që ‘parkohen’ vet (Video)

Papuçet që ‘parkohen’ vet (Video)

Xhamia ‘Mbreti i dritës’ (Video)
Prezantohet makina e parë fluturuese, lëvizë me 180 kilometra në orë në rrugë dhe qiell (Foto)

COMMENTS