PAN nuk ka hyrë ende në sallë

Deputetët e koalicionit PAN (PDK, AAK dhe Nisma) nuk kanë hyrë ende në sallën e Kuvendit. Kryesuesi i seancës, deputeti më i vjetër nga radhët e Lëviz

Deputetët e koalicionit PAN (PDK, AAK dhe Nisma) nuk kanë hyrë ende në sallën e Kuvendit. Kryesuesi i seancës, deputeti më i vjetër nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Adem Mikullovci ka kërkuar nga administrata e Kuvendit që të kontaktoj këtë koalicion.

‘Është korrekte t’i presim edhe pesë minuta’, ka thënë Mikullovci.

Deputetët e PAN-it, sipas njoftimeve nga ky grup, janë duke zhvilluar konsultimet e nevojshme para seancës.

COMMENTS