PAN kërkon që seanca të shtyhet për 2 orë, Teuta voton Pro (Foto)

Enver Hoxhaj, nënkryetar i PDK-ë në emër të PAN-it ka kërkuar që pika rendit të ditës për emrin e kandidatit për kryetar të Kuvendit të shtyhet për në

Enver Hoxhaj, nënkryetar i PDK-ë në emër të PAN-it ka kërkuar që pika rendit të ditës për emrin e kandidatit për kryetar të Kuvendit të shtyhet për në orën 14.

Kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci e vuri në votim dhe 60 deputetë votuan për shtyre e 60 kundër shtyrjes.

Këtë propozim të PAN-it e përkrahu edhe Teuta Rugova.

Me këtë votim u hedh poshtë propozimi i PAN-it.

COMMENTS