Pamje si në përralla – Liqeni i Bledit në Slloveni (Video)

Këto pamje janë thjeshtë mahnitëse. Liqeni i Bledit në Slloveni është shëndrruar në një zonë turistike që nuk jep përshtypje liqeni, por më shumë fush

Këto pamje janë thjeshtë mahnitëse. Liqeni i Bledit në Slloveni është shëndrruar në një zonë turistike që nuk jep përshtypje liqeni, por më shumë fushë patinazhi.

Liqeni është ngrirë tërësisht dhe për këtë ka mbledhur shumë turistë të cilët po rrëshqasin në shtresën e akullt.

Shumë fotografë janë mbledhur për të nxjerrë fotografi të bukura nga kjo pamje. Hera e fundit që ky liqen është ngrirë tërësisht ka qenë viti 2012.

COMMENTS