Pamje nga shtëpia e Morenës, ja si duket ajo (Foto)

Pamje nga shtëpia e Morenës, ja si duket ajo (Foto)

Një ambient i këndshëm dhe modern Tash e sa vite këngëtarja Morena Taraku është në qendër të vëmendjes fal luksit që gëzon në jetën e saj. Udhëtime

Një ambient i këndshëm dhe modern Tash e sa vite këngëtarja Morena Taraku është në qendër të vëmendjes fal luksit që gëzon në jetën e saj.

Udhëtimet e shumta në vende të shtrenjta, veshjet e deri tek ushqimet janë vetëm disa gjëra që bënë mediat rozë të shkruajnë për të. Sot vëmendjen e rrëmben një video në InstaStory ku këngëtarja shfaqet në ambientet e shtëpisë së saj.

Një shtëpi moderne që ngjan në hotel është ambienti ku Morena kalon pjesën më të madhe të kohës me familjen dhe qenin e saj.

COMMENTS