Pamje nga kërkimet për gjetjen e Armend Trenës

Pamje nga kërkimet për gjetjen e Armend Trenës

Policia e Kosovës së bashku me pjesëtarë të FSK-së, zhytës dhe qytetarë të shumtë kanë vazhduar sot kërkimet për trupin e policit të zhdukur, Armend T

Policia e Kosovës së bashku me pjesëtarë të FSK-së, zhytës dhe qytetarë të shumtë kanë vazhduar sot kërkimet për trupin e policit të zhdukur, Armend Trena, mbrëmjen e 28 prillit në rrugën Kaçanik- Han i Elezit.

Një javë pas zhdukjes së dy policëve, Armend Trena dhe Malësor Dashit, kërkimet nga ekipet e ndryshme të cilat morën pjesë në këtë aksion, kanë rezultuar me gjetjen e trupit të policit, Malsor Dashi, shkruan lajmi.net.

Ndërsa edhe gjatë ditës së sotme, Policia e Kosovës dhe FSK, të ndihmuar nga qytetarë të shumtë kanë vazhduar kërkimet në lumin Lepenc për gjetjen e Armend Trenës.

COMMENTS