Pamje nga festa e Medës që mbledhi politikanë e këngëtarë në një vend (Video)

Mbrëmja e kaluar ishte një festë e rëndësishme në familjen e këngëtarit Mehdin Përgjeqaj! Këngëtari Meda dhe gruaja e tij Lulja mbrëmë festuan syne

Mbrëmja e kaluar ishte një festë e rëndësishme në familjen e këngëtarit Mehdin Përgjeqaj!

Këngëtari Meda dhe gruaja e tij Lulja mbrëmë festuan synetinë e dy djemve të tyre.

Në njerin nga hotelet e njohura në periferi të Prishtinës ishin të pranishëm shumë familjarë, miq e kolegë të tyre për ta ndarë këtë gëzim bashkë.

Një synetllëk ka bërë bashkë politikanë të taboreve të ndryshme.

Përfaqësues nga koalicioni PDK-AAK-Nisma dhe nga Vetëvendosja janë argëtuar bashkë në ahengun e organizuar nga Meda.

Ndryshe familja 6 anëtarëshe e këngëtarit të njohur thjeshtë kanë shkëlqyer sidomos bashkëshortja e tij Lulja e cila dukej si një princeshë e vërtetë.

COMMENTS