Pamja e Shkupit pas përmbytjeve (Foto)

Pamja e Shkupit pas përmbytjeve (Foto)

Falja e namazit të Bajramit në Tiranë, kreu i KMSH: Zoti e bekoftë Shqipërinë (Foto)
Ja kur nisë ndërtimi i rrugëve katër korsi, Gjilan-Prishtinë dhe Gjilan-Ferizaj (Foto)

Si pasojë e përmbytjeve të shkaktuara nga reshjet e dendura në Maqedoni së paku 21 persona kanë humbur jetën, ndërkohë që dhjetëra të tjerë rezultojnë të zhdukur.

Një nga zonat më të prekura është ajo e Hasanbegut, banuar kryesisht me shqiptarë. Fotografitë më poshtë sjellin gjendjen e rrugëve dhe gjithcka ka mbetur pas përmbytjes, ndërkohë që në vend sot është shpallur ditë zie.

Shkupi pas permbytjeve 1

Shkupi pas permbytjeve 2

Shkupi pas permbytjeve 3

Shkupi pas permbytjeve 4

Shkupi pas permbytjeve 5

Shkupi pas permbytjeve 7

Shkupi pas permbytjeve 8

Shkupi pas permbytjeve Ballina

Shkupi pas permbytjeve

COMMENTS