Palltot s’vishen sikur më parë: Mësojeni që tani trendin e dyfishtë (Foto)

Palltot s’vishen sikur më parë: Mësojeni që tani trendin e dyfishtë (Foto)

Kush nuk do të buzëqeshte kur ju sheh në një pallto të tillë të bukur. Ju do të jeni në qendër të vëmendjes kudo që shkoni nëse e vishni këtë pallto të bukur kudoqoftë.

Dizajni dhe prerja e kësaj palltoje bashkohen në diçka që do të ishte në krye të listave tona të blerjes.

Një pallto s’është thjesht diçka që të mban ngrohtë. Është gjëja e parë që të tjerët shohin në veshjen tuaj dhe si e tillë duhet të lërë përshtypje të mira.

Influencuesit e modës së rrugës dhe disa koleksione alta moda vendosën që një pallto s’është mjaftueshëm për të rënë në sy. Duhen dy. Njëra mbi tjetrën ose të dekonstrukturuara.

Këto janë trende për pranverën e 2018-s, por moda kështu e ka. Majtas Celine me dy pallto dhe djathtas Balenciaga me çfarëdolloj gjëje që mund ta quash atë lloj pardesyje.

Çdo trend ka potencialin e vet dhe ndoshta duke parë si e kanë veshur të tjerët, edhe ne do të na lindin ide për të kombinuar palltot dhe pardesytë në shtëpi cipë mbi cipë. I ftohti s’ka shans të na prekë.

COMMENTS