Pal lekaj hedh akuza të rënda mbi ish-ministrin Lutfi Zharku (Video)

Pal lekaj hedh akuza të rënda mbi ish-ministrin Lutfi Zharku (Video)

Pretendimet e kompanisë Bechtel Enka, se Kosova nuk ka përmbushur detyrimet financiare në afatin e paraparë, për punimet në autostradën 'Arbën Xhaferi

Pretendimet e kompanisë Bechtel Enka, se Kosova nuk ka përmbushur detyrimet financiare në afatin e paraparë, për punimet në autostradën ‘Arbën Xhaferi’, dhe sei ka borxhekësaj kompanie rreth 63 milionë euro, ka ngritur shqetësime dhe debate tëshumta.

Por për të gjitha këto çështje ka një shpjegim Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj.

Ai për Arbresh.info, ka thënë se këtë shumë nuk do t’iajapëkompanisë Bechtel Enkas, ndërsa shton se gjatë javës Qeveria e Kosovës do të marrë një vendim.

COMMENTS