Pajtohen Geti dhe Gold AG, bëjnë foto bashkë (Foto)

Getoar Selimi dhe Gold AG duket se kanë vendosur të lënë rivalitetin në të kaluarën. Në një koncert të mbajtur në Vienë ku të pranishëm ishin Geti,

Getoar Selimi dhe Gold AG duket se kanë vendosur të lënë rivalitetin në të kaluarën.

Në një koncert të mbajtur në Vienë ku të pranishëm ishin Geti, Onati dhe Gold AG, ata nuk kanë hezituar që të qëndrojnë së bashku.

Të dy reperët dhe në veçanti qasja e Gold AG ndaj Babastars ka qenë gjithnjë shumë e ashpër.

Por, pasi u shfaq në foto me Lumi B, tash edhe me Gold AG, duket se Geti ka vendosur t’i rregullojë raportet me të gjithë artistët e skenës pa përjashtim.

COMMENTS