Pajisja që ju ndihmon të notoni më shpejtë (Video)

Kjo pajisje ju ndihmon të notoni po aq shpejt sa Michael Felps. Ajo quhet ‘x2 Sport’ dhe është prodhuar nga Supermarinovation. Dy motorët e vegjël ju tërheqin në ujë, me një shpejtësi prej 6 milje në orë, barabar me shpejtësinë e arritur nga kampioni amerikan.

Kjo pajisje ju ndihmon të notoni po aq shpejt sa Michael Felps. Ajo quhet ‘x2 Sport’ dhe është prodhuar nga Supermarinovation.

Dy motorët e vegjël ju tërheqin në ujë, me një shpejtësi prej 6 milje në orë, barabar me shpejtësinë e arritur nga kampioni amerikan.

COMMENTS