Search query:

1 872 873 874 875 876 878 8740 / 8779 POSTS
Pasi i shpëtuan rrotullimit, dolën nga vetura dhe fjetën (Video)

Pasi i shpëtuan rrotullimit, dolën nga vetura dhe fjetën (Video)

Në Teriberka të Rusisë, janë parë dy burra që flinin afër një veture të rrotulluar. Nuk dihet si është rrotulluar Hyundai në këtë rrugë periferike, ...
Kur e derdhni azotin e lëngët në kanaçe, ju mund ta hani Coca-Colan!? (Video)

Kur e derdhni azotin e lëngët në kanaçe, ju mund ta hani Coca-Colan!? (Video)

Këtë eksperiment e bëri dikush që ka kohë të merret me gjëra të tilla. Shikojeni videon. https://youtu.be/k0xQrFYruAM ...
Provoni të gjeni shkronjat e fshehura në mesin e këtyre rrathëve (Foto)

Provoni të gjeni shkronjat e fshehura në mesin e këtyre rrathëve (Foto)

Në mesin e shumë lojërave, ku kërkohet koncentrim dhe lodhje e syve për të gjetur enigmën e fshehur, është edhe kjo sfide me rrathë. Në mesin e kët ...
TOP 10 ZICO TV

TOP 10 ZICO TV

26.06.2017 - Pozita 1: Ledri Vula - U harrum 19.06.2017 - Pozita 1: Leonora Jakupi - Pa asnje dyshim 12.06.2017 - Pozita 1: Ledri Vula - U har ...

KUZHINA

KUZHINAVIEW ALL Pure bizeleshPureja e bizeleve është njëra nga shoqërueset më të shpeshta të pjatave me mish ose peshk. Përbërësit 500 gr bizele ...

FUN

Ndodh edhe kjo, vrapojnë me rroba banjo në minus 24 gradë Celsius (Video) Fundi i muajit nëntor në gjithë botën nënkupton parapërgatitja për festat e ...

OPINION

OPINIONVIEW ALL ZICO TVVazhdojmë ndryshe… (Video) 3 November, 2017Nga Zijadin Memini (ZICO) Në një shoqëri si kjo e jona, roli i televizionit ...

KULTURË

KULTURËVIEW ALL LAJMEArabia Saudite lejon hapjen e kinemave vitin e ardhshëm 11 December, 2017Qeveria e Arabisë Saudite ka thënë se do të lejojë shfaq ...

Majlinda e Artë

"Shqiptarët kanë në përgjithësi prirje për sport dhe nuk është investim i keq. Kjo do të thotë se nuk është investim i kotë nëse investohet në sport. ...
1 872 873 874 875 876 878 8740 / 8779 POSTS