Search query:

1 412 413 414 415 416 418 4140 / 4179 POSTS
TOP 10 ZICO TV

TOP 10 ZICO TV

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['QP']=r;i[r]=i[r]||function(){(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),m=s.getElements ...

KUZHINA

KUZHINAVIEW ALL Tortë me bajameKur është fjala për bajamet, nuk ka mundësi të mosprovosh dhe këtë recetë torte. Përbërësit: 16 vezë 390 g sheqe ...

FUN

ZICO TVVendi ku shtyllat prej guri ‘përshkojnë qiellin’ (Video)Në mesin e shumë përrenjëve, pishinave natyrore, ujëvarave, rreth 40 shpell ...

OPINION

OPINIONVIEW ALL Milaim Zeka: Pse rasti Haradinaj është super serioz 25 April, 2017Pse Qeveria dhe njerezit rreth tije jane hajgaregji serioz.Ndalimi i ...

KULTURË

KULTURËVIEW ALL ZICO TVKreativiteti i Vivi Mac, arti i pabesueshëm me lëngje të derdhura (Video) 19 April, 2017Vizatimi është një prej arteve më madhë ...

VENDORE

VENDOREVIEW ALL LAJMERritet numri i aksidenteve, bie ai me fatalitet (Foto) 19 November, 2016 16:00Nesër shënohet Dita Botërore për Përkujtimin e Vikt ...

RAJONI

RAJONIVIEW ALL Not found any post#Label6 a,#Label6 .color {color: #8c501c}#Label6 .border,#Label6 a.feed-widget-pagination-button:hover {color: white} ...
Majlinda e Artë

Majlinda e Artë

"Shqiptarët kanë në përgjithësi prirje për sport dhe nuk është investim i keq. Kjo do të thotë se nuk është investim i kotë nëse investohet në sport. ...
1 412 413 414 415 416 418 4140 / 4179 POSTS