Paditen Kim, Khloe dhe Scott Disick (Foto)

Paditen Kim, Khloe dhe Scott Disick (Foto)

Elvana paralajmëron bashkëpunim me yllin tjetër amerikan (Foto)
Nora Istrefi dhe Duda Balje kanë diçka të përbashkët (Foto)

Motrat e njohura të ekranit, Kim dhe Khloe Kardashian së bashku me Scott Disick janë paditur nga një kompani avionësh.

Kjo pasi që këta të fundit nuk i kanë kryer detyrimet ndaj tyre, ani pse kanë shfrytëzuar avionët e tyre privat për udhëtime.

Kompania ‘Silvet Air, LLC’ pretendon se të famshmit e familjes Kardashian nuk kanë paguar 224 mijë dollar. Sipas burimeve të TMZ, kompania e quajtur JetLux paguhet nga Kim për të kontraktuar avionët sipas nevojave të familjes. Por si duket kjo kompani nuk i ka kryer detyrimet ndaj Silver Air.

COMMENTS