Pacolli: Sot kujtojmë legjendarin e kombit tonë

Pacolli: Sot kujtojmë legjendarin e kombit tonë

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, duke kujtuar komandantin legjendar, Adem Jashari, ka thënë se ngjarj

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, duke kujtuar komandantin legjendar, Adem Jashari, ka thënë se ngjarja që tronditi botën dhe dëshmoj për krimet serbe në atë kohë.

‘Sot dhe çdo ditë tjetër e kujtojmë legjendarin e kombit tonë, Adem Jasharin me familje. Ngjarja që tronditi botën dhe dëshmoj për krimet serbe në atë kohë. Lavdi dhe respekt për familjen Jashari’, ka shkruar ai në facebook.

COMMENTS