Pacolli për vizitë zyrtare në Bullgari

Pacolli për vizitë zyrtare në Bullgari

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovs Behgjet Pacolli po qëndron në një vizitë zyrtare në Bullgari, vendin që ka presidencën e radhës së BE-së. Si

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovs Behgjet Pacolli po qëndron në një vizitë zyrtare në Bullgari, vendin që ka presidencën e radhës së BE-së.

Sipas një njoftimi nga MPJ, takimi i parë i Pacollit do të jetë me homologen e tij, Ekaterina Zaharieva.

do të takohet edhe me ministrin e Mbrojtjes, Krasimir Karachanov, si dhe adresimin e Forumit dypalësh të biznesit organizuar nga odat ekonomike të dy vendeve. Bullgaria dhe Kosova kanë marrëdhënie të shkëlqyera dhe vizita ka synim nxitjen e bashkëpunimit dypalësh në të gjitha fushat. Pjesëmarrja e Kosovës në Samitin e Sofjes, së bashku me vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor është gjithashtu temë e bisedë

COMMENTS