Pacolli: FSK së shpejti do të bëhet ushtri

Pacolli: FSK së shpejti do të bëhet ushtri

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli, ka paralajmëruar se Ushtria e Kosovës do të formohet së shpejti. Pacolli, n

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli, ka paralajmëruar se Ushtria e Kosovës do të formohet së shpejti.

Pacolli, një postim në Facebook, e ka shoqëruar edhe me një fotografi, ku prapa tij shihen dy pjesëtarë të FSK-së.

‘Nuk janë të shumtë që flasin për ta, por ata e meritojnë të gjithë respektin. Po flas për anëtarët e FSK-së mbrapa meje, të cilët edhe së shpejti do të jenë ushtri!’, ka shkruar Pacolli.

COMMENTS