Ozil ua ‘mbyll gojën’ të gjithëve rreth të ardhmes së tij

Mesfushori i Arsenalit, Mezut Ozil ka shprehur edhe njëherë shumë qart qëndrimin e tij rreth t ë ardhmes Ai ka treguar se e pëlqen shumë Londrën dh

Mesfushori i Arsenalit, Mezut Ozil ka shprehur edhe njëherë shumë qart qëndrimin e tij rreth t ë ardhmes

Ai ka treguar se e pëlqen shumë Londrën dhe klubin dhe se është i lumtur.

‘Arsenali është njëri prej klubeve më të mira në botë dhe Londra është vend i mirë, një qytet i mirë për të jetuar’.

‘Siç kam thënë më parë, jam rehat këtu. Jam i lumtur’.

‘Siç kam thënë në të kaluarën, në verë do të flasim, por tani për tani Arsenali ka përparësi dhe e respektoj këtë’.

‘Pas këtij sezoni ne do të flasim dhe pastaj do të marrim një vendim’, ka thënë Ozil.

COMMENTS