Ortek bore nga kodrat? (Video)

Ortek bore nga kodrat? (Video)

Enca dhe Ardian Bujupi pushtojnë ZhurmaVMA12
‘Ishulli i Dashurisë’, nuk do ta besoni sa afër e kemi

Askush nuk e kishe menduar se bora mbi shina do të përfundonte mbi trupat e tyre, ndërsa ishin duke pritur trenin në stacion.

Video është kapur në Rhinecliff të Neë York-ut, ku udhëtarët janë befasuar me atë që ndodhi pas ardhjes së trenit.

Bora përhapet duke goditur njerëzit që ishin duke pritur në stacion dhe gjithçka është filmuar nga Nick Colvin, i cili ishte në stacion.

Stuhia ‘Stela’ riktheu sërish acarin dimëror mbi brigjet lindore të Shteteve të Bashkuara.

COMMENTS