Orkestra e Parë e Perimeve (Video)

Orkestra e Parë e Perimeve (Video)

Orkestra e Parë e Perimeve e Vjenës (Das Erste ëiener Gemüseorchester) është një grup i muzikantëve, piktorëve, shkrimtarëve dhe artistëve tjerë, i cili interpreton muzikë të mahnitshme në instrumentet që kryekëput janë të punuara nga perimet e freskëta. Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

Orkestra e Parë e Perimeve e Vjenës (Das Erste ëiener Gemüseorchester) është një grup i muzikantëve, piktorëve, shkrimtarëve dhe artistëve tjerë, i cili interpreton muzikë të mahnitshme në instrumentet që kryekëput janë të punuara nga perimet e freskëta.

Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS