Orkestra ‘2 Korriku’ publikon këngën e re (Video)

Orkestra ‘2 Korriku’ publikon këngën e re (Video)

Format e Kylie Janner apo Lamborghini i shtrenjtë (Foto)
Kur Geta Beqa këndonte dhe vallëzonte me Getoar Selimin (Video)

Kënga e zgjedhur nga katërshja e njohur Faton Isufi, Fatos Kryeziu, Fatos Hoxha dhe Fatos Berisha është ‘Shkon e vjen’.

‘Shkon e vjen’ nga Riza Bllaca, është kënga të cilën orkestra ‘2 Korriku’ e kanë përpunuar në studion e Hekuran Krasniqit.

Kjo këngë është e shoqëruar edhe me një videoklip shumë të veçantë të realizuar nga produksioni i A-Mol TV.

COMMENTS