Ora me kamerën 360 shkallëshe (Video)

Ora me kamerën 360 shkallëshe (Video)

E dini si prodhohet një veturë? Shikojeni Audi Q5 (Video)
Ajo ka thyer barrierat e asaj që quajmë ‘e bukur’ (Video)

Një kompani e re ka krijuar një kamerë dore që është e pajisur me lente 360 shkallëshe.

Kjo kamerë është e integruar në orë të dorës e cila mund të ndahet dhe më pas të vendoset në bicikletë, helmetë, çantë apo çkado tjetër.

Kjo video ju bën të kuptoni më shumë për kamerën inovative të dorës Beoncam.

COMMENTS