Omëletë n’qese (Foto)

Omëletë n’qese (Foto)

Kuleç në mënyrën turke: Shije e pasur e kuleçve, të cilët i shijon me kafshatën e parë!
Avokado me vezë

Omëletë n’qese është një mënyrë e thjeshtë e përgatitjes së vaktit me vezë në një mënyrë krejtësisht të pazakonshme dhe cka është më e rëndësishmja, gatimi nuk përmban asnjë lloj yndyre. Provojeni!

Udhëzimet

Së pari vezët thyhen dhe hidhen brenda qeses. Qesja tundet mirë.

Pastaj brenda qeses shtoni përbërësist e tjerë të dëshiruar. Qesen tundeni edhe pak e më pas të mbyllur, futeni në ujë të vluar.

Ziejeni për afro 10 minuta.

Gjatë zierjes, omëleta e gatuar kështu do të marr formën e rolesë, kështuqë do të mund ta ndani si racion për disa pjata.

Madje pikërisht për këtë, përgatitja e vezëve kështu është ideale, sepse mund t’u shërbehet shumë personave.
Ju bëftë mirë!

COMMENTS