Oliver Ivanoviq kalon në arrest shtëpiak

Gjykata Themelore në veri të Mitrovicës vendosi që Oliver Ivanoviq të vazhdojë vuajtjen e dënimit nën arrest shtëpiak, konfirmoi për gazetarët përpara

Gjykata Themelore në veri të Mitrovicës vendosi që Oliver Ivanoviq të vazhdojë vuajtjen e dënimit nën arrest shtëpiak, konfirmoi për gazetarët përpara ndërtesës së gjykatës gruaja e tij, Milena Ivanoviq.

Gjykata e Apelit e Kosovës, më 16 shkurt, vendosi që gjykimi i liderit të Iniciativës Qytetare ‘Liria, Demokracia, Drejtësia’ të nisë nga fillimi.

Ivanoviq është dënuar në janar të vitit 2016 me nëntë vjet burgim për krime lufte kundër shqiptarëve të Kosovës, në vitet 1999 dhe 2000.

COMMENTS