Objektet unikate në ishullin Kizhi (Video)

Objektet unikate në ishullin Kizhi (Video)

Gjithcka gati për transplantin e parë të kokës së njeriut (Video)
18 vjeçares i shpërthen iPhone 7 (Video)

Në liqenin Onega, në republikën ruse Karelia, gjendet ishulli Kizhi,i gjatë 6 dhe i gjerë 1 km ku mund të shihen godinat e mahnitshme prej druri që prezantojnë për mrekulli arkitekturën ruse të shekullit 18.

COMMENTS