Numërohen 95% e votave, vazhdon të prijë PAN-i, VV-ja e dyta

Në faqen zyrtare të KQZ-së që po vazhdon të ketë probleme shkaku i ngarkesës së madhe, janë publikuar të dhënat e reja për rezultatet preliminare. KQZ-ja njofton se janë numëruar 95,02 për qind e votave dhe koalicioni PAN po prin me 34,44%. Vetëvendosje ka një ngritje të lehtë prej 26,84 % ndërsa LAA ka 25,76%.

Në faqen zyrtare të KQZ-së që po vazhdon të ketë probleme shkaku i ngarkesës së madhe, janë publikuar të dhënat e reja për rezultatet preliminare.

KQZ-ja njofton se janë numëruar 95,02 për qind e votave dhe koalicioni PAN po prin me 34,44%. Vetëvendosje ka një ngritje të lehtë prej 26,84 % ndërsa LAA ka 25,76%.

COMMENTS