Nuk po mund t’u besojë syve, Dua Lipa në vend të parë… (Foto)

Siç duket suksese për këngëtaren Dua Lipa nuk kanë të ndalur. Këngëtarja ka publikuar një renditje të një topiste britanike teksa shihet se rendite

Siç duket suksese për këngëtaren Dua Lipa nuk kanë të ndalur.

Këngëtarja ka publikuar një renditje të një topiste britanike teksa shihet se renditet në vendin e parë.

Në fakt, është fjala për albumin e parë në karrierë të prishtinases, i cili është radhitur në vendin e parë në Itunes të Britanisë së Madhe.

Këtij suksesi nuk i ka besuar as vet këngëtarja duke treguar se pozicionohet e para në ishullin britanik.

‘Albumi im në vendin e parë në imunes të Britanisë së Madhe. Nuk po mund tu besoj syve të mi’, ka shkruar në Instagram, Dua.

Ndryshe, këngëtarja ka paralajmëruar edhe disa koncerte anembanë botës dhe sjelljen e klipeve të reja.

COMMENTS