Nuk mjafton vetëm ‘like’

Vetëm një 'pëlqej' nuk mjafton. Nëse doni që mesazhi juaj të jetë domethënës, duhet të shkruani diçka. Herën tjetër që do jeni në dyshime nëse duhe

Vetëm një ‘pëlqej’ nuk mjafton. Nëse doni që mesazhi juaj të jetë domethënës, duhet të shkruani diçka.

Herën tjetër që do jeni në dyshime nëse duhet ose jo të shkruani në profilin e një miku ose të komentoni në një foto të këndshme të fëmijëve të tij apo saj, thjesht bëjeni!

Një studim i ri tregon se marrja e mesazheve me anë të mediave sociale nga persona të dashur ka një impakt shumë domethënës për personin që e merr atë.

Ky i fundit mund të përjetojë një emocion dhe kënaqësi aq të madhe, sa mund të krahasohet me atë që përjeton kur martohet ose kur bëhet me fëmijë!

Që mesazhi juaj me të vërtetë të jetë domethënës, juve ju duhet të harxhoni pak kohë. Vetëm një ‘pëlqej’ ose ‘ngacmoj’ nuk mjafton.

COMMENTS