Nora Istrefi dhe Duda Balje kanë diçka të përbashkët (Foto)

Nora Istrefi dhe Duda Balje kanë diçka të përbashkët (Foto)

Padyshim se një pjesë tejet e përfolur e këngëtareve tona është edhe paraqitja e jashtme veshjet, flokët, grimi e deri te detaji i fundit. Mirëpo,

Padyshim se një pjesë tejet e përfolur e këngëtareve tona është edhe paraqitja e jashtme veshjet, flokët, grimi e deri te detaji i fundit.

Mirëpo, shpesh herë edhe politikanet janë të komentuara, e sidomos ato që vishen më ndryshe se kostumet e zakonshme.

Mbase nuk e keni ditur por një palë pantallona të ngushtë ngjyrë të kuqe, i ka edhe Nora Istrefi por edhe deputetja Duda Balje.

COMMENTS