Noizy dhe Çiljeta të paarritshëm (Video)

Washington Post: Macron fitoi, por tani vjen pjesa më e vështirë
Hungaria mohon kalimin ilegal të kufirit nga kosovarët

Reperi nga OTR, Noizy s’ka të ndalur.

Ai është një nga artistët që iu fut në mendje të tjerëve se nuk mbahet publiku vetëm me dy-tri këngë të reja në vit!

Kështu padyshim se po rrit edhe konkurencën brenda estradës.

Vetëm dje ka publikuar dy bashkëpunime dhe ne smund të veçojmë njërën nga tjetra.

Por na mbetet në mendje ky i fundit me Çiljetën që si duket është vazhdimi i ‘Gangsta Love’, projekt ky me të cilin edhe u shpallën fitues në edicionin e fundit të Zhurma Video Music Awards.

COMMENTS