Noizy bën namin ‘Midis Tirone’ (Video)

Projektin të cilin e ka lajmëruar shumë kohë më parë reperi Noizy, më në fund e solli! Ashtu edhe si e ka emrin vetë artisti, gjithmonë vjen me shumë

Projektin të cilin e ka lajmëruar shumë kohë më parë reperi Noizy, më në fund e solli!
Ashtu edhe si e ka emrin vetë artisti, gjithmonë vjen me shumë zhurmë.

‘Midis Tirone’ është kënga dhe klipi më i ri ku përveq një realizimi mjaftë profesional të cilit gjithmonë i kushton rëndësi, mysafire në klip shfaqet edhe këngëtarja Enca.

Duke cituar fjalët e Noizyt në këtë këngë ‘Askush smundet me bë si unë’, duhet t’i japim notën 10 sepse këtë vetëm po na e dëshmon me secilin projekt që sjell!

COMMENTS