Noizy bëhet ‘doktor’

Një fotografi shumë qesharake e ka hedhur në rrjetet sociale. Në këtë foto, Noizy shihet se ka publikuar biletën e udhëtimit dhe afër tij janë

Një fotografi shumë qesharake e ka hedhur në rrjetet sociale.

Në këtë foto, Noizy shihet se ka publikuar biletën e udhëtimit dhe afër tij janë edhe shkronjat ‘DR’ për të cilat sipas reperit e bëjnë ‘doktor’ atë.

Në fakt, mbase bëhet fjalë për shkurtesën e qytetit të tij, Durrësit.

Noizy është një nga reperët që udhëton shpesh pasi ka shumë mbrëmje kudo nëpër Evropë.

COMMENTS