Njihuni me vajzën e bukur të Ibrahim Tatlises (Foto)

Njihuni me vajzën e bukur të Ibrahim Tatlises (Foto)

Nuk mund të mos jetë fytyrë e njohur për publikun vajza e Ibrahim Tatlisesit. Gulsen Tatlises, famën e trashëgoi nga babai dhe po e shfrytëzon mirë kë

Nuk mund të mos jetë fytyrë e njohur për publikun vajza e Ibrahim Tatlisesit. Gulsen Tatlises, famën e trashëgoi nga babai dhe po e shfrytëzon mirë këtë.

Me flokë të fryra dhe kaçurrele, Gulsen edhe pa bërë asgjë është pjesë e mediave turke.

Dilan Çitak është emri i gruas e cila e solli në jetë njërin nga gjashtë fëmijët e Ibos, pikërisht vajzën bukuroshe të tij, Gulsenin.

Kjo e fundit i mban raportet mirë edhe me vëllëzërit dhe motrat tjera që i ka vetëm nga babai.

Shikoni fotot e Gulsen dhe binduni që është një nga super femrat e Turqisë.

COMMENTS