Njihuni me tempullin që rri në këmbë vetëm me një dru (Foto)

Ses Fonts Ufanes, një mrekulli unikate hidrologjike (Video)
Shitet diamanti ‘Ylli rozë’ (Video)

Tempulli ‘Ganlu’ tërheqë rrgullisht mijëra turistë. E veçanta pamjes së këtij tempulli është se tërë atë strukturë e mbanë një shtyllë druri, e vendosur në një luginë në Taining të Kinës.

‘Ganlu’ njihet edhe si tempulli i ‘shërimit’ për familjet të cilat nuk mund të kenë fëmijë. Ata vizitojnë këtë tempull dhe më pas shpresojnë në rritjen e mundësive për të pasur fëmijë.

Tempulli është ndërtuar që në vitin e largët 1146 nga Ye Zuqia, pasi nëna e tij nuk kishte fëmijë dhe kishte udhëtuar kudo për të gjetur shërim.

Tempulli 2

Tempulli 3

Tempulli 4

Tempulli 5

Tempulli 6

Tempulli 8

Tempulli 1

COMMENTS