Njihuni me talentin nga Podujeva që pikturon fytyrat publike (Video)

Njihuni me talentin nga Podujeva që pikturon fytyrat publike (Video)

Liridon Podvorica, një i ri nga qyteti i Podujevës. Ai e ka pasion dizajnin dhe pikturon fytyrat publike, përcjell zico.tv Puna e tij është pëlqyer nga artistët duke i shpërndarë në rrjetet sociale imazhet e Liridonit. n’ZOOM sjell një kronikë në lidhje me këtë talent nga Podujeva.

Liridon Podvorica, një i ri nga qyteti i Podujevës.

Ai e ka pasion dizajnin dhe pikturon fytyrat publike, përcjell zico.tv

Puna e tij është pëlqyer nga artistët duke i shpërndarë në rrjetet sociale imazhet e Liridonit.

n’ZOOM sjell një kronikë në lidhje me këtë talent nga Podujeva.

COMMENTS