Njihuni me syzet Snapchat (Video)

Njihuni me syzet Snapchat (Video)

Spectacles të Snapchat mund t’i bleni me çmim të lirë
Kujdes! Ky virus vjen tek iPhonët

Rrjeti social që është bërë shumë popullor ‘Snapchat’ siç duket nuk e kujton momentin e dështimit të syzeve Google Glass. Kompania, tani e riemëruar si Snap Inc ka zbuluar produktin e parë të saj harduerik ‘Spectacles’.

Produkti është i thjeshtë. Një palë syze me kamerë të cilat i mundësojnë përdoruesit të incizojë video 10 sekondëshe të cilat më pas ruhen në sektorin ‘Memories’ në aplikacionin Snapchat, përmes Bluetooth ose ëiFi.

Spectacles vijnë në tri ngjyra – të kuqe, të zezë dhe të kaltër dhe do të funksionojnë një ditë të tërë përmes mbushjes së baterisë.

Krijuesi i Snapchat, Evan Spiegel, e sheh pajisjen si një lodër. Kështu, mund të arsyetohet funksionaliteti i limituar i tyre dhe çmimi i ultë prej vetëm 100 dollarëve.

COMMENTS