Njihuni me smartphone-in e lirë Moto C (Video)

Njihuni me smartphone-in e lirë Moto C (Video)

11 vjet garë korrekte – Çelësi Muzikor hap konkursin (Video)
Duhanpirja vret! Ajo shkakton 1 në 10 vdekje në botë (Video)

Motorola Mobility nxorri në treg dy smartphone-t e saj të rinj, Moto G5 dhe Moto G5 Plus, por sigurisht që ka dhe të tjera deri në fund të vitit.

COMMENTS