Njihuni me shpellën më të madhe në botë (Video)

Njihuni me shpellën më të madhe në botë (Video)

Makina mburojë për 38 policë, protestuesit s’kanë asnjë ‘shans’ (Video)
BMW me serinë e 8-të do të fokusohet më shumë në veturat luksoze (Video)

Shpella Sond Dong në Vietnam është shpella më e madhe në botë. Gjatësia e saj është 8,8 kilometra ndërsa brenda saj gjenden xhungla dhe disa lumenj. Ajo është zbuluar nga një vietnamez në vitin 1991, ndërsa është hulumtuar nga speleologët britanikë në vitin 2009.

COMMENTS