Njihuni me qenin që udhëton nëpër tërë botën (Foto)

Njihuni me qenin që udhëton nëpër tërë botën (Foto)

Sigurisht se njihni ndonjë qen që udhëton me të zotin e tij kudo. Ginger ka lindur në Zambie dhe ishte qen i sigurisë në një vend jo shumë të r

Sigurisht se njihni ndonjë qen që udhëton me të zotin e tij kudo.

Ginger ka lindur në Zambie dhe ishte qen i sigurisë në një vend jo shumë të rehatshëm për jetë. Frikësohej gjatë gjithë kohës dhe fshihej nën makina.
Në ditë prilli fati i saj ndryshoi në mënyrë drastike. U shpëtua nga dy gra që udhëtonin rreth Afrikës.

Ginger jetoi aventura për çdo ditë. Ka qenë në Malavi, Zambie, Botsvanë dhe Zimbabve, në Parqe Kombëtare, në male e ka parë shumëçka.

Shikoni më poshtë.

COMMENTS